Avalehele Vali keel:

Ettevõtte otsing

Märksõna:
Piirkond:
Valdkond:

Ööbiku Gastronoomiatalu

Prindi
Valdkond Toitlustus, Pidude ja ürituste korraldamine, Grill, Restoranid
Asukoht
Ööbiku talu, Kuimetsa küla, Rapla vald, Raplamaa, 79302
Koordinaadid 59.026546, 25.160219
GPS: 59° 1' 36" N, 25° 9' 37" E
Mobiil (+372) 569 35515
E-post ants@oobiku.ee
Koduleht http://www.oobiku.ee/
Teenused

Ööbiku Gastronoomiatalu peakokk ja peremees Ants Uustalu on Eesti kokandusmaastikul tuntud ja hinnatud. Ta hindab kõrge kvaliteediga toorainet, puhtaid ja maalähedasi maitseid, klassikalisi kulinaarseid võtteid ning peent ja elegantset viimistlust.

 

Ööbiku resto pakub aastaringselt eelneva broneerimisega õhtusööki kolmapäevast laupäevani algusega kell 19:00 ja hilist lõunasööki pühapäeval algusega kell 15:00.

 

Hea on tulla meile seltskonnaga (alates 9 inimest), nautida mõnusat õhtut heade sõprade, maitsva toidu ning veini seltsis.

 

Igaks õhtuks paneb Ööbiku talu peremees ja peakokk Ants Uustalu kokku ainulaadse 5-käigulise menüü, mis valmib valdavalt kohalike põllumeeste saadustest ning hooajalistest metsaandidest.

 

Ehkki kõikidele külalistele on ühel õhtul sama menüü, püüame võimalusel arvestada, kui Teil esineb mõne toiduaine suhtes talumatust.Palun teavitage meid eelnevalt ka juhul, kui olete taimetoitlane.

 

Oleme lapse- ja koerasõbralikud, kuid arvestage neid kaasa võttes ka teiste külaliste heaoluga. Lastele oleme soovi korral valmis pakkuma erimenüüd, mille palume eelnevalt kokku leppida.

 

Maksta saab nii pangakaardiga kui ka sularahas.

Ööbiku suures saalis saab korraldada kuni 100 osalejaga asjaliku koosoleku, seminari, koolituse või  isegi konverentsi.

Samuti on see ideaalne koht romantilise pulmapeo, soliidse juubeli või lihtsalt laheda peo korraldamiseks. Iga sündmus on unikaalne ja selle õnnestumisele annavad lisaväärtust ka Ööbiku resto poolt pakutavad maitseelamused.  

Kokka koos Antsuga

Kindlasti on sattunud Sinu taldrikusse mõni kuivanud fileetükk, mis meenutab pigem saapatalda kui mahlast pala. 

Et sinu köögis seda ei juhtuks õpetab Ants Uustalu, kuidas toorainetega niimoodi ümber käia, et valmiks mahlane ja hõrk roog. Lisaks saad vastused küsimustele kuidas maitsestada ning millised kastmed erinevate toitude juurde sobivad.

 

Koolituse hind on 69 €/inimene, sisaldades töövahendeid, toorainet ning tervitusjooki.

 

Kokkamise tulemusena valmib 5-käiguline õhtusöök, mille te kõik koos rõõmsalt ära sööte.

 

Koolitus õnnestub kõige paremini kui grupis on  10 -15 inimest ja aega peaks planeerima vähemalt 5 tundi.

 

Koolitused toimuvad Ööbiku resto köögis.

 

Anna oma soovidest Antsule teada kirjutades e-mailile ants@oobiku.ee või helista +372 56 93 5515.

 

NB! Ööbiku Gastronoomiatalu restoran kuulub Eesti 50 parima restorani hulka.

Broneeri või küsi lisainformatsiooni

Nimi *
Telefon
E-post
Broneering või päringu sisu.
Lisage ka inimeste arv ja ajavahemik. *
Selleks, et saaksime Teiega ühendust võtta, lisage telefoni number ja e-posti aadress!

Vaata lisaks

Valdkond: Vaba aeg
Asukoht: Mahtra küla, Rapla vald, Raplamaa, 79407
Pakume ruume koolitusteks, seminarideks ja tähtpäevadeks. Majutus 2-5-kohalistes tubades 21-le inimesele. Tellimisel hommiku-, lõuna- ja õhtusöögid, kohvipausid.
Valdkond: Toitlustus
Asukoht: Hariduse 3, Rapla linn, Raplamaa, 79513
Marju Kohvikus kõik:       toidud valmistame vanavanaemade põliste retseptide järgi     koogid-pirukad küpsetame kohapeal     tooted on E-ainetest vabad   &n...
Valdkond: Majutus
Asukoht: Nõmmeotsa küla, Märjamaa vald, Raplamaa, 78202
Luhtre talu asub Via-Baltika ääres kaunis vaikses kohas. Te leiate sealt mugavustega erinimelised toad,mis armastuse ja hoolega sisustatud. Perenaise valmistatud toidud talupõllult korjatud juurviljadest ja kohalikust lihast, mis vanas rehea...

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: