Eesti toidukultuur ja selle erinevad mõjutused läbi möödunud sajandi tänapäevani peakokk Rene Uusmees ja tema meeskonna tõlgenduses.
Peakokk Rene Uusmees on keskendunud põhjalikult erinevatele mõjudele Eesti köögis läbi möödunud ja käesoleva sajandi. Rene loeb enda missiooniks Eesti kokakunsti kaasaegset edasiarendamist lähtudes peamiselt neist mõjudest, hetkekski unustamata tänapäevaseid, moodsaid tehnoloogiaid, tavasid, trende ja muidugi kohaliku, puhast toorainet.
Hotel Euroopa sisekujunduse idee aluseks on eestipärasus-eriti just Eesti loodus. Sisustusmaterjalidena on kasutatud eestipäraseid looduslikke materjale. Nii vaibad kui ka päevatekid on rahvuslike mustritega. Looduslähedust rõhutab hiigelsuur veesein ho...
Asukoht: Valklaranna tee 42, Valkla küla, Kuusalu vald, Harjumaa, 74604
Valkla Forell on rajatud 1999a. suvel looduslikult kauni Valkla oja äärde.
Meie eesmärgiks on pakkuda meelelahutuslikku kalapüüki aastaringselt. Pakume teile meeldivat kalapüüki ning maitsvaid roogasid teie enda püütud kaladest.
Kalapüük o...