Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Elina Nechayeva ja Germán Gholami “Pühade imega aastavahetusse” piletid on saadaval Piletilevis.

18.oktoober 2024
“Pühade imega aastavahetusse”

Tähtede tähed Elina Nechayeva ja Germán Gholami rõõmustavad sel aastavahetusel publikut säravate kontsertidega üle Eesti. Heategevusliku eesmärgiga “Pühade imega aastavahetusse” sündmused toimuvad Narvas, Tartus, Pärnus ja Tallinnas. Korraldajad on Muusikute fond PLMF ja MK Productions.



 

 

 

Kaks armastatud ooperisolisti on alati lummanud publikut suurepärase vokaaliga. “Pühade imega aastavahetusse” kontsertidel kõlavad ooperipärlid koos jõulumuusikaga Elina ja Germáni esituses ning lauljaid saadab tippmuusikutest koosnev kvartett koosseisus Maria Goršenina (viiul), Ann Meeta Teppo (viiul), Andreas Lend (tšello) ja Auli Teppo (klaver).

Kontsertidega soovivad artistid aidata kaasa Suu ja Jalaga Maalivate Kunstnike Ühingu liikme Tiia Järvpõllu ateljee-galerii loomisele Tartus. Kontsertide ajal valmivad kunstnikul maalid ning publikul on võimalus olla osaline heategevuslikul kunstioksjonil.

“Muusika ja kunsti kokkupuude loojate ühisloomes inspireerib ja julgustab vaatama tulevikku”, ütleb kunstnik Tiia Järvpõld. Muusikute fondi kunstiline juht Pille Lill lisab: “Soovime, et sünnib pühade ime, mis saadab meid aastavahetusse!”. Germán Gholami manager Mihkel Känd: “See on imeline võimalus tulla kokku ning veeta üks eriline õhtu koos kõige kallimatega.”

Kontsertidega annavad muusikud ja korraldajad panuse Tiia Järvpõllu unistuse täitumiseks:
26.12 kell 19 Narva Geneva Kontserdimaja
27.12 kell 19 Tartu Jaani kirikus
28.12 kell 19 Pärnu Eliisabeti kirikus
29.12 kell 19 Tallinna Kaarli kirikus

Varajased sooduspiletid hinnaga 30/20€ (kuni 17.11) on saadaval Piletilevis.

Kontsertide FB sündmus on nähtav siin.
Lisainfo PLMF kodulehel.

Elina Nechayeva sai üleriigiliselt tuntuks palaga ”La Forza” osaledes 2018. aasta Eurovisiooni lauluvõistlusel Portugalis. Samal aastal esines Elina koos maailmakuulsa dirigendi Neeme Järviga Shanghai ooperiteatris, millele järgnes etteaste maailma tuntuima ooperimuusika tähe Placido Domingoga.

Germán Gholami on sündinud Madriidis, Hispaanias, professionaalsete muusikute peres, kuid elanud Eestis juba üle kümne aasta. Germáni karjäär tenorina algas 2012. aastal Vanemuise teatris. Üleriigilist tuntust kogus ta osalemisega 2024. aasta muusikalises telešõus “Tähtede täht”, kus saavutas II koha.

 



Lisainfo:
Pille Lill
PLMF kunstiline juht
+372 5114077
plmf@plmf.ee
www.plmf.ee

Mihkel Känd
Germán Gholami manager
+372 552 0069
booking@germangholami.com
www.germangholami.com

 

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: