Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Pühapäeval selgusid Eesti säravamad talendid Annetekoda 2024 talendishowl.

10.juuli 2024
Eesti Kultuuri Koda

EMTA kontserdi- ja teatrimaja laval selgusid 7. juulil talendishow Annetekoda 2024 võitjad. Finaali pääses 20 andeesitlust, mis valiti välja ligi 150 eelvooru saadetud video seast. 9-liikmeline žürii Pille Lille juhtimisel - Tanel Don Beeren, USA, Tiina Park, Mart Sander, Tuuli Rand, Peeter Paemurru, Joel Juht, Daisy Järva ja Heli Kuulman valisid välja kolm eredaimat talenti. Andeid premeerisid eripreemiatega Zonta Tallinna klubi, Andeka lapse Fond, Eesti Kultuurkapital ja Muusikute fond PLMF.



"Taaskord sai publik osa erakordsest andeshowst, millist teist Eestimaal pole", ütleb Annetekoja looja Pille Lill. "Annete väärtustamine ja tunnustamine on meie väikeses riigis üli oluline ja hea on tõdeda, et meil on suuri andeid, kes rõõmustavad publikut kindlasti veel palju aastaid."

Kolm rahalist peapreemiat jagati järgmiselt:

    1. preemia 1200€: Paula Pugonen



    2. preemia 800€: Rasmus Rosenberg


    3. preemia 500€: Tantsuteater Polly



Publiku lemmik: Firework dance company



Andekas Laps Fondi eripreemia 300€: Aurora Elise Varema



Muusikute fondi PLMF eripreemia: Rasmus Rosenberg



Zonta Tallinna klubi eripreemia: Tantsuduo Arina Markelova ja Angelica Bolhovitina



Zonta Tallinn eripreemia andsid üle Daisy Järva ja Heli Kuulman, kelle sõnul on andeid alati rohkem kui auhindu. Heli Kuulman lisas: “Annetekoja andekate tegevusring aina suureneb, esitatakse ka humoorikaid numbreid - näiteks Zonta eriauhinna pälvisid tantsutüdrukud Arina Markelova ja Angelica Bolhovitina tantsunumbriga “Forever Young / Igavesti noor”.

Annetekoda on ainulaadne ning ainus talendi-show Eestis, kus saavad osaleda eri andeliikide esindajad eri vanusest ja rahvusest, toimumist toetab Tallinna Kodurahu fond ja Eesti Kultuurkapital. Finaali Eesti Muusika- ja Teatriakadeemias tuli avama Tallinn abilinnapea Karl Sander Kase. Postimehe ülekanne shows on järelvaadatav.
Eesti ainsat talendišõud korraldab Eesti Kultuuri Koda koostöös Muusikute fondiga PLMF.


Kadri Alesmaa-Visnap
tegevjuht
Eesti Kultuuri Koda
www.kultuurikoda.eu



Eesti Kultuuri Koda loodi 2011. aastal eesmärgiga ühendada juriidilisi ja eraisikuid, kelle soov  on Eesti kultuuri sisemise jõu ja ühiskondliku kõnekuse hoidmine.

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: