Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Nukuteartimuuseumi suvi on täis seikluseid!

02.juuli 2024
Nukuteatrimuuseum

Nukuteatrimuuseumi suvi on täis põnevaid seikluseid! Juunist augustini toimuvad igal nädalal nii ekskursioonid kui ka töötoad, mis tutvustavad nukuteatrikunsti võlumaailma. Kolmapäeviti viiakse külastaja salapärasesse muuseumi labürinti, tutvutakse nukuliikidega ning proovitakse need ka ellu äratada. Igal neljapäeval saab igaüks oma oskused proovile panna nuku meisterdamises.



21-23. augustil ootab Nukuteatrimuuseum esimest korda 8-12-aastaseid teatrisõpru ka „Teatriavastaja“ linnalaagrisse. Nukuteatrimuuseumi linnalaager vaatab teatri eesriide taha ja tutvustab saladuslikku lavatagust maailma.

Laagri esimesel päeval keskendutakse teatrinukkudega tutvumisele, külastatakse Eesti Noorsooteatri nukumeistreid ning iga laps saab valmistada endale oma teatrinuku. Laagri teine päev viib lavatagusesse maailma. Näiteks saadakse sel päeval põnevate tegevuste kaudu teada, kes on lavameister, teatrikunstnik ning butafoor. Kolmandal laagripäeval kohtutakse Eesti Noorsooteatri näitlejaga, et piiluda näitlejaameti telgitagustesse ning seejärel tehakse tutvust teatrikülastuse heade tavadega. 
Piletid sündmustele ning täpsema info laagri kohta leiab Eesti Noorsooteatri kodulehelt.

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: