Turismiettevõtted | ![]() |
Vaatamisväärsused Eestis | ![]() |
Kaardiotsing | ![]() |
Artiklid | ![]() |
Gastronoomiakonkursi Silverspoon 2018 finalistid selgunud!19.oktoober 2018
Silverspoon 2018 konkursi finalistid kuulutati välja 18. oktoobril uues Promo Gastro studios.Esmakordselt antakse sellel hooajal välja ka Silverspoon Meediaauhind. Hooaja iga kategooria võitjad kuulutatakse välja 9. novembril Lennusadamas toimuval pidulikul auhinnagalal. 2018. aasta Silverspoon hooaja finalistid selgitati järgnevates kategooriates:
Parima peakoka tiitli nimel asuvad võistlustulle Martin Meikas ja Ranno Paukson restoranist Ö, Vladislav Djatšuk restoranist Mon Repos, Margo Paluoja restoranist Parrot MiniBar.
Parima teeninduse kategooria finalistid on Anno, Mon Repos ja Parrot MiniBar ning parim taimetoidu pakkuja finalistideks Kolm Sibulat, Parrot MiniBar ja Von Krahli Aed.
Esmakordselt annab Silverspoon tänavusel hooajal välja ka meediaauhinna, mille finalistideks on Aivar Hanson/Flavours of Estonia, Heidi Vihma/Äripäev, Ene Kaasik/KÖÖK, Martin Hanson/Maitsed, Delfi.
Silverspooni 2018. aasta hooaja võitjad kuulutatakse välja 9. novembril Lennusadamas toimuval pidulikul auhinnagalal. Galal ootab külalisi 4-käiguline hõrk Jaapanipärane menüü, kus pakutakse nii šampanjat kui ka spetsiaalselt roogade kõrvale sobitatud veinivalikut. Õhtusöögi autoriks on Silverspoon 2017 konkursi parim peakokk Shuichi Shiraichi, Jaapani restoranist Haku. Meelelahutust pakub alati särtsakas Daniel Levi Viinalass ja piduliku autasustamise tseremoonia viib läbi Andres Dvinjaninov.
Silverspoon on Eesti gastronoomiakonkurss, mille eesmärk on väärtustada ja arendada toidukultuuri Eestis.
Rohkem infot: silverspoon.ee Otsi Eesti kaardiltKaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Otsi turismiettevõtteidSulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
|