Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Vanalinna Toidufestival

15.veebruar 2016

22. veebruarist 27. märtsini toimub esimene Vanalinna toidufestival.

Sõbralikus võistlustules on 5 nädalat, 5 restorani, 5 peakokka ja 5 toorainet!

Osa võtavad Olde Hansa, Kaerajaan, Dominic, Cru ja Magus Auk.



Iga nädal esitab ühe restorani peakokk teistele väljakutse - tema valitud toorainest, tuleb valmistada roog, mida festivalikülastajad nädala jooksul kõikides restoranides maitsmas saavad käia.

 

Vanalinna viie restorani andekad peakokad astuvad viieks nädalaks kulinaarsesse lahingusse, et välja selgitada, kes suudab väljakutseid esitavast toorainest valmistada parima roa.

 

Igaks nädalaks on valitud erinev tooraine:


1. nädalal  22.-28.02 hirvefilee
2. nädalal 29.02-6.03 vasikamaks
3. nädalal 7.-13.03 tuurakala
4. nädalal 14.-20.03 vutt
5. nädalal 21.-27.03 vasikapõsk

 

Võistlustulle astuvad järgmised peakokad:

Emmanuel Wille          keskegne restoran Olde Hansa
Juuso Penttinen          ajalooline veinirestoran Magus Auk
Jaak Hiibus                 modernse Eesti köögiga Kaerajaan
Allar Oeselg                veinirestoran Dominic
Dmitri Haljukov           gurmeerestoran Cru

 

Naudi vanalinna kordumatut ilu ja hubasust ning lase end kostitada andekate peakokkade tippklassi roogadega!

 

Iga roa hind on 15 eurot. Piletilevist saab soetada ka festivalipasse

Lisainfot saab info@toidufest.ee või telefonil +372 627 9020

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: