Turismiettevõtted | Vaatamisväärsused Eestis | Kaardiotsing | Artiklid |
Tähtpäevatoidud ja piiriäärte maitsed Eesti Vabaõhumuuseumi Eesti leiva päeval01.september 2015
Pühapäeval, 6. septembril toimub Eesti Vabaõhumuuseumis Eesti leiva päev, mis pakub põnevat ajaviidet kogu perele. Sel aastal on erilise tähelepanu all tähtpäevatoidud 19. sajandi katsikupudrust kaasaegse pulmatordini. Muuseumis saab uurida, kuidas valmib leivajahu ja leib ning mil moel on meie naabrid mõjutanud Eesti piirialade maitseid. Ürituse koordinaatori Vivian Siirmani sõnul on Eesti leiva päevast kujunenud koht, kus rääkida toidust kui oluliselt osast eesti kultuuris. Kui muuseum tutvustab mitmel eri moel ajaloolist pärandit, siis kaasaegsetest maitse-eelistustest ja suundumustest annab aimu kirev sügislaat, maheõu ja leivalaat.
Otsi Eesti kaardiltKaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Otsi turismiettevõtteidSulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
|