Eesti toidukultuur ja selle erinevad mõjutused läbi möödunud sajandi tänapäevani peakokk Rene Uusmees ja tema meeskonna tõlgenduses.
Peakokk Rene Uusmees on keskendunud põhjalikult erinevatele mõjudele Eesti köögis läbi möödunud ja käesoleva sajandi. Rene loeb enda missiooniks Eesti kokakunsti kaasaegset edasiarendamist lähtudes peamiselt neist mõjudest, hetkekski unustamata tänapäevaseid, moodsaid tehnoloogiaid, tavasid, trende ja muidugi kohaliku, puhast toorainet.
Asukoht: Vana turg 2, Kesklinn, Tallinn, Harjumaa, 10140
Restoran Scheeli Tallinna vanalinnas üllatab teid kauni ja hubase 20-aastate juugenajastu miljöö ja õdusa atmosfääriga viies teid ajas tagasi. Tervislik toit ja maitsvad joogid on toodud teieni suure armastuse ja pühendumusega.
Avatu...
Restoran Mantel ja Korsten – meie armas väike roheline puumajake punase katusega ning uhke mantelkorstnaga. Nii saigi ka oma nime meie uus restoran – kauni mantelkorstna järgi, mis ilutseb restorani keskel ning on antud aja hetkel ainus mantelkorsten Ka...
Uus õdus paik Tallinna kesklinnas, ajaloolises torniga majas Liivalaia ja Tartu maantee nurgal.
Mõnus interjöör ja mis peamine - suurepärased maitseelamused hommikuks, lõunaks ning õhtuks!