Eesti toidukultuur ja selle erinevad mõjutused läbi möödunud sajandi tänapäevani peakokk Rene Uusmees ja tema meeskonna tõlgenduses.
Peakokk Rene Uusmees on keskendunud põhjalikult erinevatele mõjudele Eesti köögis läbi möödunud ja käesoleva sajandi. Rene loeb enda missiooniks Eesti kokakunsti kaasaegset edasiarendamist lähtudes peamiselt neist mõjudest, hetkekski unustamata tänapäevaseid, moodsaid tehnoloogiaid, tavasid, trende ja muidugi kohaliku, puhast toorainet.
Asukoht: Pähklimetsa 8, Oru küla, Kose vald, Harjumaa, 75103
Meie juures on võimalik korraldada meeldejääv sündmus mida hiljem hea meenutada. Männiaru Puhekmaja on looduslikult kaunis kohas, Tuhala karstiala läheduses paiknev, puhkamiseks ja vaba aja veetmiseks mõeldud puhkekompleks, kus on olemas kõik võimalused...
Asukoht: Väikevälja tee, Nõmmeveski küla, Kuusalu vald, Harjumaa, 74815
Asume Kuusalu vallas, Valgejõe kaldal. Sobilik paik korraldamaks firmapidusid, pereüritusi või lihtsalt sõpradega ajaveetmiseks kaunis looduses. Tule ja veendu selles ise.
Puhkemaja - alumisel korrusel saun ja kaminaruum, ülemisel korrusel m...
Buxhöwden Pagar pakub kohapeal valminud sooja juuretise rukkileiba, juuretise sepikut ja ciabattat, värskeid saiakesi ja maitsvaid kondiitritooteid.
Hoole ja armastusega, traditsioone austades ja piiritu pühendumusega – ainult nii ärkab uu...